Loading...
Dit is de band 2017-10-19T23:02:56+00:00

Over ons

Cloudy Juice speelt altijd met dezelfde bezetting. Zo spelen we altijd met 2 spetterende blazers, 2 zangeressen, een complete ritmesectie en nog enkele mannelijke bandleden die de backings verzorgen (we zingen graag meerstemmig). Klinkt als erg veel, maar het zijn “maar” 8 muzikanten.

GERLANT
GERLANT
In 2005 studeerde Gerlant af aan Codarts conservatorium Rotterdam. Sindsdien werkt ze als zang- en theaterdocent. Met een voorliefde voor disco, soul, funk voelt ze zich bij Cloudy Juice als een vis in het water.
HAROLD
HAROLD
Harold heeft op zijn 10e de liefde voor de trompet gevonden. Daarnaast arrangeert hij en wordt hij in ernstige mate beïnvloed door funk, soul, disco, pop en jazz.
MARDI
MARDI
Op zijn vijftiende heeft hij de gitaar opgepakt en eigenlijk nooit meer losgelaten. Blues, pop, rock en zelfs Motown behoren tot het muzikale arsenaal waar Mardi zich graag met zijn muziekvrienden in begeeft.
REMKO
REMKO
Remko is ooit begonnen op piano maar kwam er later achter dat hij de echt lage klanken het mooiste vindt. De ‘founding father’ van Cloudy Juice; eerst op toetsen, nu op bas.
ROELANT
ROELANT
Een band met blazers is pas ècht een band. Jazz, funk, soul en pop, dat is de muziek waar Roelant al vanaf zijn tiende voor gaat. Daarnaast kun je hem ook nog in verschillende bigbands bewonderen.
ROOSMARIJN
ROOSMARIJN
Roosmarijn studeerde Muziektheater aan Codarts conservatorium Rotterdam. Ze heeft inmiddels in diverse musicals gezongen. Behalve als zangeres van Cloudy Juice is ze ook actief als zangdocente of zingt ze in het buitenland.
VALENTIJN
VALENTIJN
Sterk beïnvloed door Animal uit de Muppetshow is Valentijn uiteindelijk keihard aan de jazz, blues, soul en funk gegaan. Deze drummer wil voor elke muziekstijl een stevige beat, want bij een feest moet gedanst kunnen worden!
YANNICK
YANNICK
Laat zijn jonge voorkomen je niet foppen! Yannick is een doorgewinterde, conservatorium geschoolde pianist die zijn mannetje staat tussen de langer gerijpte muzikanten van Cloudy Juice.

Ons verhaal

De bandleden van Cloudy Juice hebben allemaal stuk voor stuk veel ervaring en in meerdere bands gespeeld. Enkelen hebben het conservatorium afgerond. En allemaal hebben we één ding gemeen: we spelen voor onze lol! En dat zie je op het podium!

“Zaterdagavond de band gezien, het speelplezier spatte er van af en stak ook het publiek aan. Dus, er werd stevig geswingd. Volgende keer kom ik weer!”

Peter

Videoclip

‘Signed, Sealed, Delivered’

Interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.